Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. ITT Controls - Industrial Photo Cell

ITT Controls - Industrial Photo Cell

ITT Controls - Industrial Photo Cell

ITT Controls verkoopt ook fotocellen voor industrieel gebruik. Fotocellen worden vaak gebruikt voor meetinstrumenten in de olie- en gasindustrie.

Fotocellen zijn sensoren die het mogelijk maken om licht te detecteren. Ze zijn erg klein, niet duur, hebben een laag energieverbruik, eenvoudig te gebruiken en zijn slijtvast. Om die reden zijn ze vaak in speelgoed en gadgets te vinden. Ze worden vaak aangeduid als CdS cellen en foto weerstanden.

Fotocellen zijn in feite weerstanden die de resistieve waarde verandert afhankelijk van het hoeveel licht wat schijnt op het oppervlak Ze hebben zeer lage kosten, gemakkelijk in vele maten en specificaties te krijgen, maar zijn zeer onnauwkeurig. Elke fotocel sensor zal zich iets anders gedragen dan andere zelfs als ze uit dezelfde partij komen. Om deze reden moeten ze niet worden gebruikt om te proberen om de precieze lichtniveaus in lux of millicandela bepalen.

Voor de meeste lichtgevoelige toepassingen zoals "Is het licht of donker", "is er iets aan de voorkant van de sensor (dat zou licht te blokkeren)", "is er iets onderbreken van een laserstraal" (break-beam sensoren), of "welke van meerdere sensoren de meest licht die het heeft", zijnfotocellen een goede keuze.

Indien u meer informatie wenst over foto cellen voor industrieel gebruik neem dan contact op met ITT Controls via info@ittcontrols.nl.

Froling Wood Heating

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Froling (Fröling). Froeling Heating biedt volledige verwarmingssystemen en is gespecialiseerd in oplossingen voor brandhout, pellets en afvalhout. Met state-of the-art technologie is Froling in Europa een van de meest toonaangevende leveranciers.

image content

American Meter Company

De American Meter Company is marktleider in het meten en regelen van aardgas sinds het begin van deze industrie. Het zijn pioniers in deze branche en hebben een geschiedenis van innovatie die zelfs aan de wieg stonden voor nieuwe normen voor de lange termijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Het is dan ook geen verrassing dat ITT Controls producten voert van dit merk.

image content

Hermann Burners

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Herrmann Oil- and Gasburner. De lange ervaring als fabrikant van olie- en gasbranders stelt dit merk in staat om klanten economisch, technisch en ecologisch de beste oplossing aan te bieden. De hoge standaard van deze producten is uiteraard gedocumenteerd door het kwaliteits management systeem conform DN en ISO 9000: 2000.

image content

Sperryn

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Sperryn voor de petrochemische- en procesindustrie. Naast het produceren van gas controles, regulators en kogelkranen met de hoogste kwaliteit levert Sperryn ook onderdelen voor meterinstallaties. Sperryn Gas Controls is al ruim 100 jaar actief in de internationale gas-industrie.

image content

McDonnell & Miller

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van McDonnell & Miller. McDonnell and Miller zijn inmiddels een onderdeel van Xylem. Het assortiment van McDonnell & Miller omvat verschillende producten waaronder ook voor de petrochemische- en procesindustrie.  McDonnell & Miller met name gespecialiseerd in Boiler Controls en stroomschakelaars.

image content